Belgian mums

 

be Mad, be Memorable, be Marked, be Magnificent, be Mighty, be Motivated, be Magic, be Moved, be Marvelous, be Messy, be Meaningful, ...

 

Belgian Mums

 

Mum is de naam...

'Be MUM, be MORE’! Maak elke dag het beste van jezelf. Want… er leeft wat, in elk van ons!

 

 

 

 

"be memorable"

 

Bontgekleurd!

Geef kleur aan je leven. Maak je keuze uit de verschillende MUM-collecties, de kleurrijkste bolplanten beschikbaar op de plantenmarkt.

Belgian MUMS, een tijdloos product gemaakt met groot vakmanschap. Voor mensen, door mensen. Belgian MUMS, uit het leven gegrepen om je te inspireren. Walk the MUM-walk, talk the MUM-talk!

 

 

 

 

"be marvelous"

 

Tips & tricks

Geniet zolang mogelijk van je kleurrijke MUM-plant. Ontdek enkele handige onderhoudtips & trics.

MUM-spiration

Be MUM-i-fied! Voeg dat tikkeltje extra cachet en kleur toe aan je indoor- of outdoorruimte, op het terras of de vensterbank. Beken kleur, toon wie je bent. Hierbij een snuifje lifestyle inspiratie.

MUM-spiration

Be MUM-i-fied! Voeg dat tikkeltje extra cachet en kleur toe aan je indoor- of outdoorruimte, op het terras of de vensterbank. Beken kleur, toon wie je bent. Hierbij een snuifje lifestyle inspiratie.

Where

to buy

Open de jacht op kleur en ontdek waar je de kleurrijke MUM-bolplanten kan kopen. 

“Durf, doe, leef! Overtref jezelf! Beken kleur!”

"Mum, not just a lifestyle, it's a state of mind!"

"Bol van goesting en goe humeur!"

Newsletter

Zin in nog meer MUM-spiration? Schrijf je in en ontvang meer bontgekleurd nieuws. 

MUM
NEWS

Gouden Genetica

Om het merk Belgian Mums te begrijpen is het belangrijk terug te grijpen naar de roots van het merk. Het merk Belgian Mums ontstond diep uit de buik van Gediflora, één en al energie uit West- Vlaamse aarde.

Mum is de naam

Mum is de naam, dit naar analogie met ‘chrysanthemum’ en als verwijzing naar de Belgische roots van het moederbedrijf Gediflora. Het merk, Belgian Mums, is een gouden combinatie van unieke genetica, strenge selectie, en gedurfde creativiteit. 

De 5 D's, het Mum-motto

Het motto van het moederbedrijf bestaat uit 5 D’s.

 

Dromen, Denken, Durven, Doen en …

Deuredoen!

Niet zomaar een slogan

‘Be MUM, be MORE’, is een slogan met een prachtige ‘belofte’ in zich gecombineerd met een uitdagende uitnodiging. Met ‘Be MUM, be MORE’ nodigt Belgian Mums de consument uit elke dag het beste van zichzelf te maken en dit vanuit de belofte, er leeft wat, in elk van ons…

Contact